Nejste přihlášen/a.
Vyfotila a byla jsem tak šikovná, že se mi podařilo vyrobit koláž. Heč,heč! Všechny barvy fialek, pořád se to jmenuje fialka? Nebo se už jmenují jinak? Fialek jsou všude spousty, více než jindy a jsou hodně barevné. Nikdy jsem tolik barev a množství v trávnících na sídlišti neviděla.
Dobrý den, ano, fialky kam se podíváš - a potom také tráva a jedna šiška (původně jsem si myslel, že to tam zanechal pejsek, ale až po zvětšení obrázku jsem rozpoznal šišku) . Zdravím!
marunaa - no, je to takový podezřelý váleček, ale jako šiška to vypadá. A bude to šiška.
Fakt jste šikovná, nádherná koláž. Také jsem žasla, jsou jich letos mraky. Miluji fialky a jejich nádhernou vůni. Dlouho jsem nevěděla, že jsou i léčivé.
Pěkný den
K barvám od babky z Ostravy jen tak přidám, že mám v trávníku vedle normálních fialových i tmavě smetanové s oranžovým středem. A na ulici kousek od silnice kvetou temně růžové. Dělám si na ně zálusk, pokud tam vydrží až do zralosti semen, něco si nasbírám a rozhodím do trávy. Nevím, jak moc mám věřit informaci, že barvu ovlivňuje kyselost půdy. Je to logické, ale ty moje smetanové a fialové rostou na jednom trávníku celé roky těsně vedle sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.