Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
měl jsem ve foliovníku rostlinky rajčat a paprik jak bylo před asi týdnem v noci mínus 1 tak mohly zmrznout? Nebo jak jsem zapomenul foliovnik větrat a bylo v něm 40 stupnu a mohly se poškodit horkem? Poškozeny viz foto jsou jen nekteré truhlíky, jiné rostlinky jsou ok bylo to zimou nebo horkem? Děkuji moc za odpoved... tedy pokud to jde urcit...jinak rostlinky ani po týdnu se nejak nezotavují...
Zahradníci přede mnou odpověděli správně. Mi se nelíbí, že máte všechny sazeničky v truhlíku. Až je budete sadit na stanoviště, poškodíte jim kořínky, když je budete dolovat z truhlíku. Výhodnější by bylo mít je zasazené v kelímcích od jogurtu s dírkami, aby velkým mokrem nehnily. Pak jenom vyklopíte a hotovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.