Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím semena koky

Od: koka odpovědí: 24 změna:
Dobrý den. Četl jsem, že je koka pravá je úžasná bylina, ale nikde nemohu najít její semena. Nevíte, jak by jsem se k ním mohl dostat?
Kde koupím semena koky

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

1x

Zákon nedovoluje dovoz, prodej ani pěstování.

zakonyprolidi.cz/...

rqtw
hodnocení

0x

Dobrý den, něco se najít dá: google.cz/...

an*

Pochybuji že zasílají do ČR.

rqtw

No vidíte, to mi nenapadlo *hi*

sebod*
10.04.18 17:15

zasílají

hodnocení

0x

Legálně asi nikde. Nelegální možnost Vám tu ovšem těžko někdo poradí.

(porušení pravidla Z7)

merid
hodnocení

0x

Koupit levnou letenku do jižní ameriky a nakoupit nebo nasbírat, schovat do kávy při cestě zpátky ;)

Já letěl do Limy za 8tis a mám to i se zážitkem.

pedro*

V Cuscu (Peru) jsem koupil semena na tamní poště u přepážky, 5 gramů (docela slušná hromádka) za 20 centů USD. Tam to roste všude. My o kokain zájem neměli, ale byl tam k mání skoro všude a nebyl drahý (to samé v Bolívii). Také jsme tam byli u nějakého "šamana", který nás vykuřoval listím z koky a mě se z toho trošku motala hlava a součástí obřadu bylo, že na nás házel semena koky z pytle dosloval lopatkou na uhlí. Potom, když jsme letěli přes Toronto v Kanadě, tak u odbavení byly nějaké zádrhele a mnoha lidem kontrolovali zavazadla, tak jsem to raději vyhodil před kontrolou na WC do koše. Ale mě se pak vůbec nevšímli, ale za ten risk by to nestálo, Kanaďani jsou docela tvrdí hoši. Potom v Curychu a v Praze vůbec nidko na kontrole nebyl.

semenakoky
hodnocení

0x
mám teď aktuálně v nabídce semena koky pravé.
V brzké době budu rozšiřovat sortiment o semena koky kolumbijské.
marianvoros
Mám zájem o semena pokud máte nebo malé rostlinky čočky .
Děkuji moc
erythroxylumco
Mel bych také zájem
ivanaelerova
11.01.22 09:30
Mám zájem
ucip
Yes též mám zájem napište prosím
pavkusha
Mám zájem veliký máte ještě děkuji
samset
Zdravím měl bych také zájem o semena
rrt
10.09.22 09:08
Koupim
tomsauc420gmai
Prosím kontaktujte mě, koupím :) @semenakoky
litfox
Dobrý den, koku sháním už dlouhá léta. Měl byste ještě semínka prosím? @semenakoky
voytha
Dobrý den měl bych zájem..
magdalena
Také mám velký zájem, koupím semena koky napište mi o nabýdky. dlouhamajda1@gmail.com

libor*
Dobry deň,všimol som si že ponúkate semená coci,je to ešte aktuálne? Mal by som záujem,dakujem
juros
Mám zájem o semena koky majsterstik23@gmail.com

hodnocení

0x
ruby
Máte odzkoušeno? Doručení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]