Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrovertikutátor Walter

Od: babajaga® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

na zahradě máme hodně mechu, který stříkáme zelenou skalicí a po odumření ručně vyhrabáváme. Uvažovali jsme o vertikutátoru, který by tuto práci ulehčil. Nyní mají v Penny v akci, zn. Walter, cena je pěkná. Má 8 vertikutačních nožů a 20 provzdušňovacích pružin. Koš má obsah 28 l, záběr 32 cm.

Jen s tou značkou nemáme žádné zkušenosti, bojíme se, abychom nekoupili nějaký šunt. Máte někdo nějaké nářadí zn. Walter, či dokonce tento vertikutátor? Doporučili byste nám ho, nebo ne?

Děkuji - Jaga.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

buky
hodnocení

0x
Dobry den,
Dnes jsem ho tam kupoval...montaz snadna, cena krasna...
Musimvas upozornit ze valec s nozi je originalne osazeny...s pruzinama se musi prohodit...(jednoduche...4sroubky...ale nezkousel jsem jeste...)
Prijde mi dostatecne silny a uciny...samozrejme je treba to brat tak ze je to vyrobek v kategorii pomer cena vykon...za me super...
Opravdu me prekvapila ta ucinost..mam to to same vsude mech...
Jedine co jsem vsak musel udelat je uplne vyndat kos...jelikoz jsem do ted travnik nijak nekultivoval je plny asi za 3s a vsechen ten vycesany odpad se trousi stejne ven...
Takze pouzivam bez kose a nasledne vse shrabu a odvdzu koleckem...
Dnes sem udelal cca 20-30m2 a odvezl jsem cca 15kolecek odpadu...
Takzeme ceka pokracovani...
Za me? Super!
Snad Vam muj nazor pomuze..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]