Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte někdo co je to za rostlinku?

Od: tyniste odpovědí: 8 změna:
Nevíte někdo co je to za rostlinku? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

4x

Je to Tilandsie, patří do bromeliovitých.

hodnocení

4x

Když jsem sem vkládala odpověď, ještě tady žádná nebyla.

an*

Psaly jsme zřejmě obě zároveň. :)

barbakan*

An vkládala v 11.33 a ty o minutu později a v momentě, kdy jsi klikla "odeslat" odpověď An už byla tam.

P.S. A proč se divíš?

Celá moje poznámka je zmatečná.

Když jsem vkládala odpověď, jiná tu nebyla. Po chvíli jsem se ale podívala na otázku znovu a zjistila jsem, že jsem třetí. připadala jsem si jako trotl, který odpovídá několikátý v řadě stejně jako ostatní, a přidala jsem svoji poznámku. Pak jsem ale zjistila, že odpovědi se přeskládaly podle počtu bodů, a připadala jsem si ještě trotlovatěji, jako že se hlásím, že já taky, taky! Bože, to je dnes den. S tím časovým posunem. Neměla jsem ani vylézat z postele, natož se snažit o něco na poradně.

hodnocení

4x
Český název - Kykatka namodralá (Tillandsia cyanea)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]