Nejste přihlášen/a.
Zasela jsem si letničky. Afrikáni a mini kopretiny vzešli po týdnu. Sanvitálka, mochyně a trpasličí astry stále nic. Už je to víc jak tři týdny. Podmínky mají stejné. (Vím že mochyně a Afrikán se seje v květnu rovnou ven, ale nemohla jsem se dočkat, tak zkouším předpěstovat ). Mám ještě doufat, nebo osivo bylo špatné?
Sanvitalia se po výsevu nezasypává, klíčí na světle (možná chyba). S mochyní, ať peruánskou nebo židovskou by neměl být problém. Trpasličí astry jsou kapitola sama pro sebe. Nemohli jsme sehnat ani sazenice, protože pěstitelé sadby svorně hlásili, že semeno neklíčí. Ze sáčku Průhonického trpaslíka při samodomo výrobě sazenic 10 ks sadby. Klíčivost těchto semen je již několik let v čudu.
Astry se zasypávají.
Letos budu zkoušet nízké astry Pinnocio od Seva Moravia, tak se uvidí, jestli vzejdou lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.