Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava foliovníku

Od: bratrh® odpovědí: 5 změna:

Na foliovníku mi praskla folie.Poradil by mi prosím někdo nějakou pásku na slepení?Měla by držet i ve vlhku.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

folie-plachty.cz/... Ale možná by bylo lepší novou folii, záleží na poškození.

hodnocení

0x

Asi vás nepotěším, ale moje odpověď zní: žádnou. Co nenapáchal mráz, dorazí sluníčko. Měl jsem foliovník pár let a jediné řešení bylo vyměnit folii. *nevi*

doplněno 08.03.18 21:19:

Možná je to tím, že není folie jako folie. Já ji koupil v zahradnických potřebách a po několika letech jsem raději volil polykarbonát. Už je to asi patnáct let a spokojenost veliká.

hodnocení

S tuo folií mám zkušenost,že vydrží 5 let.Tedˇ ji tam mám třetí rok.Praskla ve svaru.

jabraka*

K tomu se přidá vítr a je to.Ke koupi je folie s výztuhou,není sice průhledná,ale světla je dost.

JABRAKA

jarekb*
hodnocení

0x

Taky se jednoznačně přikládním k výměně celé plachty, osobně jsem totiž u jenoho z celkem dosavadních čtyř foliovníků, který byl ještě po domácku dělaný, co jsme za léta měli, tenhle problém chtěl taky řešit páskou - nakonec jsem shrnul část plachty a secvakl to v místě díry sešívačkou, ale za a) vypadalo to blbě za b) to nevydrželo c) nebylo to úplně precizní

Teď když se plachta natrhne (přičemž počítám, že se to do 2-3 let stane) tak prostě vyměním plachtu (dříve jsem koupil výhodně přes 100 m2, takže to mám na léta dopředu. Na druhou stranu, kdyby ne, vůbec by mě netrápilo (pokud to nebude nutné dříve jak za zy 2-3 roky), prostě koupit úplně nový foliovník, zas tak moc to nestojí a když se náklady na pořízení rozpočtou do let, kdy v pohodě slouží, není moc co řešit - přinejmenším tak uvažuju, že to udělám, pokud by se náš aktuální 27m2 velký profi foliovník s náma jednoho dne musel rozloučit. Ale zatím drží a odolábvá na jedničku :) Jinak podobně postupuju i u skleníků tzn. rozbije se panel, výměna dokud to dává ekonomicky smysl, pak nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]