Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka a terasy

Od: lipan® odpovědí: 1 změna:

Vím,že takových jako já je více. Blíží se jaro, a přemýšlím nad menší elektrickou sekačkou, pro zahrádku 250-300m. Mám na ní 3x terasu se sklonem asi 40st,a i kousek (50m2)roviny. Vyhlíd jsem si ze sekaček zn. Riwall-Fieldman. cena max 2000kč s výkonem 1300w. Co se stane u těch sekaček pokud narazí např. na krtinec a pod.Zatím jsem to sekl strunovkou. Děkuji všem za info, a hezký den

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám doma Fieldmana - má klínový řemen, takže při zaseknutí listu se protočí - nezničí to motor. Ale tyto levné sekačky mají velmi měkké listy - za rok sečení má list několik velkých zubů (brousím si sám, ale stačí kamínek a můžu brousit znovu).

Za uvedenou částku asi nedokážu poradit. Jen vím, že jsem používal sekačky s min. 1,8kW - slabší mi byla k ničemu - nemám "wimbledonský trávníček".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]