Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme kočku a ta mi neustále šplhá po nolině. Lze k nolině do květináče zasadit buď levanduli nebo citronovou trávu? Obojí by mělo kočku odpuzovat...
Děkuji za odpověď, případně vaše zkušenosti.
Hanka Brožková
0x
Z vlastní zkušenosti vím, že kočka opravdu nemusí levanduli. Ovšem ta (myslím bylinku, ne zvíře) vám doma moc dlouho nevydrží. Nebo aspoň dle mé zkušenosti. M.
doplněno 25.01.18 13:04:
Počkejte ještě na další poznatky od ostatních, třeba k něčemu dospějeme ![]()
Já jsem ještě zkusila pověsit takové ty pytlíčky se sušenou levandulí. Taky se na to šklebila, zvlášť, když jsem je promnula a ony provoněly celý byt. Ovšem to jí nebránilo v tom pytlíček sundat z háčku, pohodit na zem a hurá na zakázanou polici
0x
Nabídněte jí k lezení něco jiného. Kupte jí takovou tu kočíči šplhačku (nebo jak bych to nazvala). Pokud to nemá k dispozici a kočka nechodí ven, bude jí to chybět (je to pro ně přirozené, potřebují si protáhnout drápy) a může pak být frustrovaná! Je to i pěkný bytový doplněk, lze to také vyrobit z koberce a kobercové papírové roury.
- Levandule dřevnatí - co s tím?
- Levandule v květináči vadne
- Jak zastřihnout levanduli?
- Zkušenosti pěstování levandule že semínek
- Přezimování levandule v květináči
- Snese větší levandule přesazení?
- Levandule
- Rozmarýn a levandule
- Ožraná levandule- proč?
- Co je toto za kuličky u levandule?
- Příjezdová cesta - levandule?
- Lze teď ještě stříhat šalvěj, levanduli...?
- Vykvete levandule i v bytě?
- Mýdlo z levandulových kvítků
- Levandule ve skleníku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.