Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme kočku a ta mi neustále šplhá po nolině. Lze k nolině do květináče zasadit buď levanduli nebo citronovou trávu? Obojí by mělo kočku odpuzovat...
Děkuji za odpověď, případně vaše zkušenosti.
Hanka Brožková
Z vlastní zkušenosti vím, že kočka opravdu nemusí levanduli. Ovšem ta (myslím bylinku, ne zvíře) vám doma moc dlouho nevydrží. Nebo aspoň dle mé zkušenosti. M.
Počkejte ještě na další poznatky od ostatních, třeba k něčemu dospějeme
Já jsem ještě zkusila pověsit takové ty pytlíčky se sušenou levandulí. Taky se na to šklebila, zvlášť, když jsem je promnula a ony provoněly celý byt. Ovšem to jí nebránilo v tom pytlíček sundat z háčku, pohodit na zem a hurá na zakázanou polici
Nabídněte jí k lezení něco jiného. Kupte jí takovou tu kočíči šplhačku (nebo jak bych to nazvala). Pokud to nemá k dispozici a kočka nechodí ven, bude jí to chybět (je to pro ně přirozené, potřebují si protáhnout drápy) a může pak být frustrovaná! Je to i pěkný bytový doplněk, lze to také vyrobit z koberce a kobercové papírové roury.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.