Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu

Od: maha odpovědí: 3 změna:

Již druhým rokem pěstuiji toto rostoucí bidlo vysoké 2,5 m a pořád asi není konec. Vypěstovala jsem jej z jednoho "listu". Je to tučnolistá rostlina. Dnes jsem ji podrobně prohlížela a ona pořád roste. Že se nevejde do místnosti je již zřejmé. Snad bude někdo vědět o co jde a napoví. Díky předem.

Co je to za rostlinu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

3x

Jabrako, Scindapsus to s největší pravděpodobností není.

Připadá mi to jako Kalanchoe. Říct na to které, je potřeba bližší foto listů. Je zřejmé, že dost ztrápené nedostatkem světla.

Pro zadavatelku - přidejte bližší foto rostliny. Takhle říct co to je, je jako na půl kilometru hádat jestli tam někde stojí divočák nebo pes

72mona3*
hodnocení

1x

Chtělo by to lepší foto. Detail listů a stonku, možná i část stonku nad zemí. M.

jabraka*
hodnocení

0x

Řekl bych,že je to SCINDAPSUS AUREA šplhavnice zlatá.Není to tučnolistá,je jedovatý.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]