Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muškáty o Vánocích?

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

Tohle nepamatuji za desítky let svého života nebo snad nikdy. Muškát mi na balkoně stále krásně kvetou a ještě mají nová poupata..Zato vánoční kaktus mi letos stávkuje.

doplněno 27.12.17 09:11:

Muškáy kvetou stále a v Čimicích kvetu nějaké ovocno stromy jako střemcha či něco podobného sakuře.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Příroda umí člověka občas udivit. Na Štědrý den v roce 2015 jsme šli odpoledne ze hřbitova. U jedné místní rodiny mě zaujal kvetoucí keř růží. Věřili byste, že je tento obrázek fotografovaný na Štědrý den? Kdybych nevěděla, tipovala bych spíš červen. :) Jaga.

doplněno 30.12.17 10:46:

Šli jsme stejnou cestou na Štědrý den i letos. Na foťák jsem si schválně dala datum, aby mě třeba někdo nepodezříval, že šulím. A u Marušky zase keř rozkvetlých růží. Je to nádhera, závidím jí je. Ale asi mají dopbré stanoviště. K severu zeď, od jihu jde sluníčko a teplo. Jak já bych takové chtěla! :)

Muškáty o Vánocích?
Muškáty o Vánocích? #2

jabraka*
hodnocení

1x

vloni nám na balkoně také o vánocích ještě bohatě kvetly.Letos už omrzly.To bylo předloni

Muškáty o Vánocích? #3

hodnocení

1x

Kvetou mi krásně na dvoře, nechala jsem tam jednu mísu, už není uvnitř místo, jsou stále krásné.:)

hodnocení

0x

Na Hrabůvce, vedle úřadu nádherně kvetou dvě sakury. Kdo neviděl, neuvěří. A v trávníku kvetou spousty fialek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]