Nejste přihlášen/a.
Tohle nepamatuji za desítky let svého života nebo snad nikdy. Muškát mi na balkoně stále krásně kvetou a ještě mají nová poupata..Zato vánoční kaktus mi letos stávkuje.
Muškáy kvetou stále a v Čimicích kvetu nějaké ovocno stromy jako střemcha či něco podobného sakuře.
Příroda umí člověka občas udivit. Na Štědrý den v roce 2015 jsme šli odpoledne ze hřbitova. U jedné místní rodiny mě zaujal kvetoucí keř růží. Věřili byste, že je tento obrázek fotografovaný na Štědrý den? Kdybych nevěděla, tipovala bych spíš červen. Jaga.
Šli jsme stejnou cestou na Štědrý den i letos. Na foťák jsem si schválně dala datum, aby mě třeba někdo nepodezříval, že šulím. A u Marušky zase keř rozkvetlých růží. Je to nádhera, závidím jí je. Ale asi mají dopbré stanoviště. K severu zeď, od jihu jde sluníčko a teplo. Jak já bych takové chtěla!
Kvetou mi krásně na dvoře, nechala jsem tam jednu mísu, už není uvnitř místo, jsou stále krásné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.