Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvetoucí Aloe

Od: vikacka* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,
dneska jsem tak koukla na svoji aloe a nestačím se divit - kvete! :D Toto vidím poprvé v životě a neznám nikoho, komu by kdy kvetla. Úplně jsme na to doma zírali :D Tak se chci zeptat, co s květem, až odkvete? Stříhá se jako např. u orchidejí? Potřebuje rostlina nějakou extra péči, menší zálivku apod.? A vykvetla vám už někdy?
Jsem z toho nadšená, ani jsem netušila, že aloe může kvést :)

Kvetoucí Aloe
Kvetoucí Aloe #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To vidím poprvé! Krása! Gratuluji. :)

hodnocení

2x

Po zaschnutí prostě ustříhnout co nejníže. Je patrné, že vaše rostlina má ideální podmínky.

Kvetoucí Aloe #3

hodnocení

0x

Tak také mám aloe, ale ještě nikdy mi žádná nekvetla. Tohle je úžas. Tiše závidím...;) Až rozkvete, tak by bylo zajímavé vidět ten květ. Jestli nezapomenete, vložte foto, ať se také pokocháme. :)

nadababi
hodnocení

0x

kamarádce před týdnem rozkvetla aloe,má krásné růžové hvězdicové 3 květy,nádhera,říkáme jí krása nebeská :) jen neví,jestli nebudou z květů semena?A to se o ni moc nestará.Zeminu ze zahrádky,jednou suchá,podruhé přelitá,žádné hnojení.

veselykaktus
hodnocení

0x

jo, jo, taky nám stejná aloe poprvé vykvetla. vapadá to skvěle (a taky nevíme, co s ní dál). *frajer*

terka*
hodnocení

0x
Zdravím, taky jsem koukala a je to nádhera po 5 letech
lora
Taky mám aloe dva druhy. A kvetou oba druhy. Až přijedu domů hodím foto.
verakucerova

Letos na jaře mi vykvetlo aloe. Nyní mám na něm 3 semena a nevím co s tím udělat. Zda stvol odříznout. Prosím, poraďte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]