Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Juka - jak ji přesadit

Od: andulka* odpovědí: 1 změna:

Prosím o radu, jak s Jukou nakládat dále.Už jí mám 4tým rokem a ráda bych jí chtěla přesadit, ale nechci o ní nevědomě přijít.

Moc děkuji se slunečným pozdravem*slunce*andulka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pestitelkajuky
hodnocení

0x
Milá paní.Juku mám již 15-16 let,vyrostla do výše dospělého člověka a již několikráte jsem ji musela přesadit,proto že květináč ji je malý.Poslední přesazení do větší nádoby jsem provedla před cca 3 měsícemi a dopadlo to dobře.Listy má nádherně zelené.Já to dělám tak,že ji vyjmu z menšího květináče,( kořenový systém byl velmi stísněný ) ostrým nožem jsem větší část kořenů ořezala(nebát se) a do vhodné zeminy jsem JUKU přesadila,udusala a vydatně zalila odstavenou vodou.Za pár dnů Vám bude růst před očima. Přeji Vám,aby se přesazení povedlo.*palec*
Marie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]