Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěstování pepře

Od: egemberg odpovědí: 3 změna:
Dobry den chtel bych se zeptat zda-li jde pestovat pepř ze semene ktere si zakoupím v supermarketu. Vim ze černý je nezralá varianta ,ale bílý je údajně zralý.proto bych se chtel zeptat že kdyz ho hodím do substrátu jestli mi vyroste. Nekdo nejaké zkušenosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

0x

Docela pochybuji, protože se snad ošetřují kuličky horkem.Tipla bych si, že by šel možná naklíčit červený pepř. Přečtěte si pěstování pepřovníku a upustíte od pokusu. Je popínavý, s velikými listy, leze po stromech do výšky 5.patra. plodí poprvé jako tříletý. A otázka je, jestli v našich podmínkách. Sama ho pro jistotu vyseju, více barev. Také ráda zkouším, co mi vyklíčí. Víckrát jsem vypěstovala citrusy, palmu z koupených slazených datlí, avocado - ale pro jeho rozměry už zdobí mezipatří. Před pár lety jsem zapíchla 3 pecky z liči a mám krásnou pokojovku, která roste pomalu. Listy jako fikusek benjaminek, ale hladší a hustější.

hodnocení

0x
Pepřovník je strom velikostí jabloně. Keříček co se ti vejde do bytu by ti nikdy neplodil. Semena jsou navíc dosoušená umělým teplem takže podle mě není šance něco vypěstovat ani z bílých ani z červených kuliček

hodnocení

0x

Pepř se mi nepovedlo vypěstovat, ale koupil jsemm si ananas v supermarketu a toto je výsledek.*palec2* Byl vynikající a vyrostl v paneláku.*smich*

Pěstování pepře
Pěstování pepře #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]