Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na balkoně rozmarýn. Dostala jsem ho v létě coby víceletý a zároveň jsem si koupila balkonovou růžičku / světlá meruňková/. Ta stále kvete. Květináče jsem omotala bublinkovou folií a vložila do větších plastových kontejnerů.Otvor na odtok vody zůstal. Postavila jsem obě rostliny na polystyren. Na povrch jsem jim přisypala lehký substrát. Občas zaliju. Neprší na ně.
Myslíte, že takto přežijí zimu? Nebo ten rozmarýn přeci jen dát dovnitř? Ani s jednou z těchto rostlin nemám zkušenost, co se balkonu týče.
No, tak u růže OK, ale rozmarýn zase vymotejte a zimujte doma. V nějaké chladnější místnosti, třeba spížky, ale s dostatkem světla a občasnou zálivkou. U nás není zimuvzdorný!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.