Nejste přihlášen/a.
Bílý, růžový, červený, všechny jsou obalené velkými poupaty, je to normální? Mám je v chladu na chodbě a ve studeném pokoji. Máte to také tak?
To není všechno, potřebovala jsem sazničku, položila v létě pár malých větvíček na zeminu v misce, zakořenily a též nasadili poupata, jsou v teple v kuchyni u plynového sporáku, ani jsem je nestihla řádně zasadit - blázinec.
nasadily
Mám vánoční kaktus v ložnici v paneláku a je už pár dní kvete. Že bychom měli letos Vánoce dřív?
Nedivme se, všechno se zrychluje, v obchodech to již dávno vypadá na Vánoce. Že bych začala pro jistotu s pečením?
Vánoční kaktus podruhé začal kvést. Vlastně potřetí. Před měsícem poupata opadala, zuřivě jsem větrala do mrazu. A teď má dva květy. Veliké, ale jen 2. Ale velikonoční nasadil poupata a chystá se na růžové kvetení. Vloni jsem také větrala, tak kvetení vzdal. Možná, že kdybych ho dala z chladné ložnice do teplého obýváku, že by se mu to líbilo. Někde jsem se dočetla, že by se to mělo udělat. Zalít, pohnojit a do tepla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.