Nejste přihlášen/a.
Mám koupený polystyrenový korpus na věneček ,který budu obalovat mechem.Nikdy jsem to nedělala a tak bych potřebovala poradit jestli máte někdo vyzkoušeno jeho přilepení k základu.Mám akorát lepidlo Herkules.Děkuji.
Úplně nejjednodužší způsob je motáním pomocí nitě buď hnědé nebo tmavě zelené. Mech po uschnutí lehce vybledne. Drát je někdy tuhý (záleží na velikost podkladu) ale hlavně zrezne a je v mechu vidět (obarví i mech v těsné blízkosti).
Herkules je k ničemu, jak dlouho to budete držet než zaschne? Navíc, přilepí jen nečistoty pod mechem a mech odpadne. To platí mnohdy i o tavné pistoly.
Rádcové, a jakpak tavnou pistolí přilepíte něco k polystyrenu?
Drát mám zelený . Budu na něho dále dávat pár šišek a nějakou tu statici a nechci aby byl ten drát vidět.Je to na Dušičky na hřbitov.
Dobrý den, určitě použít tavnou pistoli, pro jistotu nějaké klubko provázku či drátku. Vždycky naneste trochu lepidla z pistole na polystyrénový věneček, na to přiložte mech, podržte a obvázejte ho kolem dokola provázkem (drátkem), klubko položte a zase, naneste trochu lepidla z pistole, přiložte mech a obvázejte ho provázkem. Až to bude hotové, provázek odstřihněte od klubka, konec provázku schovejte pod mech a přilepte tavnou pistolí .
Kdybyste použila Herkules, tak by ten mech asi moc dobře nedržel a časem by se odlepoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.