Nejste přihlášen/a.
Všimla jsem si, že je hodně míst na krajích sídlišť nebo u lesa, kde si někdo zasadil křen. Tak bych to asoň dělala já. Mám na balkoně leccos, ale křen mne nenapadl. To je takový plevel, co stačí, aby ho byl kousek a už Vám vyroste v záhoně. A když ho špatně vyrýpnete, tak z těch miniúlomků jsou další křeny. To píšu proto, abyste uvažoval, kam pak vysypete hlínu z květináče, kde jste křen pěstoval a zůstalo po něm plno drobných kořínků.
Někdo tu nedoporučil lehkou hlínu, ale v těžké je pak pokroucený, takže zlatá střední.
Pěstovat ho ve velké nádobě asi nebude problém, je to rostlina houževnatá a vitální. Zasadila bych mírně zešikma pár tenších špalíčků /jako tužtičky/ nakrájeného křenu a děj se vůle boží. Možná je na to nějaká metodika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.