Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urceni nazvu

Od: eset* odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

5x

Hoya. Voskovka. M.

Voskovka. Jestli vám nevadí ten smrad, tedy intenzivní vůně, neodlamujte po odkvětu stopku, pokvete z ní znovu.

liska*

A bacha na koberec, z květu někdy kape lepivá šťáva.

eset*
hodnocení

Ta moje je,ale bez vune.Je to mozne?

Obvykle se velmi intenzivně rozvoní navečer. Měla jsem velikou voskovku celé roky právě z toho důvodu na širokém parapetu na okně na WC, v obýváku to manžel nesnesl.

doplněno 08.10.17 10:46:

babkazov: přesně tak vypadala ta moje, měla jsem ji skoro 30 let. Je to podstatou liána. V létě jsem ji vynášela na lodžii, ale musela jsem ji zastiňovat, jinak měla spálené listy. Jak se tak na ni dívám, asi si zase někde uloupím oplégr a dám ho zakořenit, stýská se mi po ní.

hodnocení

2x

Voskovce se lépe daří, když má podpěru, po které se může plazit. Je vhodný i jakýsi kruh, po kterém se otáčí. Udělá pak jakýsi věnec. Třeba dárkový koš s velikým uchem. I na jakémsi žebříčku vypadá hezky.

doplněno 08.10.17 13:14:

Mi roste po mříži a když kvete, tak voní tak, že polituji a květ odstraním.

Urceni nazvu #2
Urceni nazvu #3
eset*
hodnocení

ireceptar.cz/... Dekuji za vas prispevek.Koukala jsem na weby s pokojovkama a zjistila,ze mam druh Hoya Bella,ktera se dava do zavesnych kvetinacu.Oproti bezne voskovce-Hoya Carnosa ,ktera se pestuje na podpore ma ta Bella tenky,drobny listky.Jiny rozdil jsem na fotkach nevidela.

eset*
hodnocení

Dekuji za odpovedi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]