Nejste přihlášen/a.
Voskovka. Jestli vám nevadí ten smrad, tedy intenzivní vůně, neodlamujte po odkvětu stopku, pokvete z ní znovu.
Obvykle se velmi intenzivně rozvoní navečer. Měla jsem velikou voskovku celé roky právě z toho důvodu na širokém parapetu na okně na WC, v obýváku to manžel nesnesl.
babkazov: přesně tak vypadala ta moje, měla jsem ji skoro 30 let. Je to podstatou liána. V létě jsem ji vynášela na lodžii, ale musela jsem ji zastiňovat, jinak měla spálené listy. Jak se tak na ni dívám, asi si zase někde uloupím oplégr a dám ho zakořenit, stýská se mi po ní.
Voskovce se lépe daří, když má podpěru, po které se může plazit. Je vhodný i jakýsi kruh, po kterém se otáčí. Udělá pak jakýsi věnec. Třeba dárkový koš s velikým uchem. I na jakémsi žebříčku vypadá hezky.
Mi roste po mříži a když kvete, tak voní tak, že polituji a květ odstraním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.