Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám cykas a mám ho asi 6 měsíců. Mám ho do teď na balkoně a je zatím 13 stupňů. Večer u nás má být ale kolem tří stupňů a já nechci aby zmrzl. Je možné aby zmrzl? Mám ho nechat na balkoně i večer? A kdy ho mám schovat do domu. Ve který měsíc či den? PS: mám nas balkoně 5 chilly rostlinek (balkonovky) mužu je tam nechat než bude mraz a nebo schovat?
Tak já mám cykasy dva,jeden 5ti letý a druhý 10ti letý, oba uklízím někdy v listopadu když začne mrznout i ve dne, mrazíky přes noc kolem -5 nic neudělají.Při zazimování v suterénu domu ořežu polovinu listů aby mi nepřekážely, jestli dáte cikáska do bytu, tak to jistě není třeba.Každý rok mi ten starší udělá víc jak 20 listů, ten menší o 5 méně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.