Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik uveze Tatra?

Od: domii odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
Chci si nechat přivézt několik kubíků hlíny na pozemek, ale nevím kolik jí tatra uveze. Rád bych ji využil na maximum, abych neplatil dopravu zbytečně.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vito*
hodnocení

0x

Nákladní automobil Tatra 815 S3 uveze 13t (7m3). S vlekem uveze až 25 tun.

Kolik uveze Tatra?

kkkk
hodnocení

0x

Tatra je široký pojem. T815-231S25/340 uveze 16 tun. Ovšem zeptejte se dopravce, ten vám rád řekně kolik čeho vozí, aby nebyl přetížený.

Kolik uveze Tatra? #2

rensky
hodnocení

0x

Vojenská Tatra uveze přes 50 tun. Počítejte s 10t jako jistotou a pokud vás zajímá, kolik je maximum musíte zjistit o jakou Tatru se jedná.

repkin*
hodnocení

0x

Počítám-li dobře (649m2) tak v případě, že to musím navýšit o 90cm oproti původnímu stavu, vychází to +/- 585,5m3 /7m3 (na Tatru)= 84 tatrovek *ee* A jestli 1 tatra = 13t (7m3) tak bych potřeboval 1.092 t, při ceně +/- 242,-Kč/t hlíny = 264.264,-Kč (jen za hlínu, bez dopravy)*zed*

doplněno 27.04.18 18:04:

Asi jsem špatně pochopil, mělo by to stačit dosypat jen pod barákem +/- 1-2m od něj, takže třeba jen cca 225m2 t.j. při 0,9m výšce cca 202,5m3 /7t (na auto) = 29 tatrovek to už zní líp.

Kolik uveze Tatra? #3
Kolik uveze Tatra? #4

alfi
hodnocení

0x

Já to nemůžu nechat bez odpovědi - TATRA uveze (bohužel k nějakému měření zahračních společností) , to co na ní naložíš ! Kdyby to bylo Olovo , /což asi nehrozí/ , tak pár cm na korbě, ale jinak Ti odveze cca Tvůj barák, k tomu pár M2 zeminy, a ještě M2 zb příjezdové cesty -- jestli se ti nelíbí... - vlastně, ...co, chceš... Alfi.

hodnocení

0x

Pánové, možná, že to bude zajímat i někoho jiného, ale tazatel už to má patrně dávno vyřešené;)

repkin*

Tazatel patrně ano,ale momentálně to budu asi řešit já,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]