Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji sehnat /nebo opravit/ náhradní baterie k AKU křovinořezu Florabest zak. v LIDLu v r. 2012. /cena cca 1500,- Kč/. Tyto křovinořezy mám dva /jsou na trávu i keře - výměnné hlovice/ - baterie 9,6V.
Můžete někdo poradit?
Bylo by možné se zeptat u firem prodávajících baterie, které umějí udělat na zakázku i sestavy, například do malých ručních vysavčů, zahradních nůžek, atd... například na Žižkově to dělali ihned na počkání (teď koukám, že prodejna je zrušena škoda, pán byl výborný profík, uměl poradit a ihned práci na počkání udělal). Ale firem je víc. Někde se objednává a čeká třeba tři týdny, jinde to jde rychle. Jsou na různých místech republiky, např. nebo např...atd..
Dobrý den,
mám špatnou zkušenost se značkou Florabest z Lidlu.
Servisní středisko zareagovalo až po několikáté výzvě s tím, že ND nemají a tím to skončilo, více nekomunikují.
Lidl na můj dotaz ohledně ND zareagoval tak ať jim pošlu jméno, adresu, email a telefon. Na to jsem reagoval, že chci ND, nebo kontakt, kde ho seženu a už se více neozvali.
Karel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.