Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte. Mám jahody i s samozavlažovacím truhlíkem zakopat do záhonu a nebo jahody vyklopit z truhlíku a zasadit přímo do země? Neustále kvetou a plodit budou snad než zmrznou. Pak zmrzlé je sadit do záhonu? To asi ne, nevím co udělat, aby na jaře po přesazení do nového hlíny zase rodily.
1x
Já je mám v květináčích a ty květináče zahrabu do hlíny na zahradě. Na jaře je vyndám a vyměním zeminu a zase plodí. Vy je máte v samozavlažovacím truhlíku, já bych je vyndala a nastrkala do květináčů a ty zahrabala. Ten truhlík v zemi bude "trpět" a stejně musíte na jaře zeminu vyměnit. Také se na to chystám. Já ještě odstřihávám jednotlivé výhonky se vzdušnýma kořínkama a dávám každou rostlinku zvlášť do květináčků a tím si je množím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.