Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás potřebuji poradit a nebo Vaše nápady jak máte uděláno ohrazení záhonku jen nechci ohraničení lahvema.Děkuji za tipy![]()
Máme některé oddíly ohraničené dřevěnými laťkami, pospojovanými drátem. Laťky jsou dlouhé asi 40mm, napuštěné čímsi proti hnilobě, takže tam vydrží velmi dlouho. Jsou nastojato, jedna vedle druhé. Prodávají je v Zahradním centru, není to drahé a není to kýčovité jako lahve.
doplněno 08.01.13 13:12:Samozřejmě jsou dlouhé asi 40 cm... sorry
jeste nedokoncena obruba z kameni a terenni prace,vana na spojovaci material.
doplněno 13.01.13 17:36:nedari se vlozit obrazek
doplněno 13.01.13 17:37:jeste raz
doplněno 13.01.13 17:42:nejde
doplněno 13.01.13 17:49:x
Jeste to nemame hotove, ale planuji pouzit dlazebni kostky, ale zapoustit je niz, nez je travnik tak, aby jsem pri sekani travy na ne nenarazil a potom se nemusel rozcilovat s dosekavanim
Dobrý den, ono asi také záleží na umístění záhonku. Co se hodí k chalupě, tak nemusí dobře vypadat u RD. Viděl jsem už různé věci - láhve, zakolíkované staré lino nebo eternitové vlnovky. Jinak mohu potvrdit, že cihla se začne poměrně brzo rozpadat (mám vlastní zkušenost). Docela dobře vypadá okraj ze starých červených střešních tašek a životnost by měla být delší. A na okraj květinového záhonku moje babička vysazovala nenáročnou trvalku, která se rychle rozrostla a mírně pnula. Říkala tomu snad "mužíček", ale nejsem si tím názvem už jistý. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.