Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás potřebuji poradit a nebo Vaše nápady jak máte uděláno ohrazení záhonku jen nechci ohraničení lahvema.Děkuji za tipy
Máme některé oddíly ohraničené dřevěnými laťkami, pospojovanými drátem. Laťky jsou dlouhé asi 40mm, napuštěné čímsi proti hnilobě, takže tam vydrží velmi dlouho. Jsou nastojato, jedna vedle druhé. Prodávají je v Zahradním centru, není to drahé a není to kýčovité jako lahve.
doplněno 08.01.13 13:12:Samozřejmě jsou dlouhé asi 40 cm... sorry
jeste nedokoncena obruba z kameni a terenni prace,vana na spojovaci material.
doplněno 13.01.13 17:36:nedari se vlozit obrazek
doplněno 13.01.13 17:37:jeste raz
doplněno 13.01.13 17:42:nejde
doplněno 13.01.13 17:49:x
Jeste to nemame hotove, ale planuji pouzit dlazebni kostky, ale zapoustit je niz, nez je travnik tak, aby jsem pri sekani travy na ne nenarazil a potom se nemusel rozcilovat s dosekavanim
Dobrý den, ono asi také záleží na umístění záhonku. Co se hodí k chalupě, tak nemusí dobře vypadat u RD. Viděl jsem už různé věci - láhve, zakolíkované staré lino nebo eternitové vlnovky. Jinak mohu potvrdit, že cihla se začne poměrně brzo rozpadat (mám vlastní zkušenost). Docela dobře vypadá okraj ze starých červených střešních tašek a životnost by měla být delší. A na okraj květinového záhonku moje babička vysazovala nenáročnou trvalku, která se rychle rozrostla a mírně pnula. Říkala tomu snad "mužíček", ale nejsem si tím názvem už jistý. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.