Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohrazení záhonku

Od: sword® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,prosím Vás potřebuji poradit a nebo Vaše nápady jak máte uděláno ohrazení záhonku jen nechci ohraničení lahvema.Děkuji za tipy:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

3x

Máme některé oddíly ohraničené dřevěnými laťkami, pospojovanými drátem. Laťky jsou dlouhé asi 40mm, napuštěné čímsi proti hnilobě, takže tam vydrží velmi dlouho. Jsou nastojato, jedna vedle druhé. Prodávají je v Zahradním centru, není to drahé a není to kýčovité jako lahve.

doplněno 08.01.13 13:12:

Samozřejmě jsou dlouhé asi 40 cm... sorry

pt®
hodnocení

1x

Mně udělal manžel záhon z cihel, chce to ještě doupravit:

Ohrazení záhonku
hodnocení

Měl jsem to také,ale cihly se mě rozpadly:(

hodnocení

1x

jeste nedokoncena obruba z kameni a terenni prace,vana na spojovaci material.

doplněno 13.01.13 17:36:

nedari se vlozit obrazek

doplněno 13.01.13 17:37:

jeste raz

doplněno 13.01.13 17:42:

nejde

doplněno 13.01.13 17:49:

x

Ohrazení záhonku #2
pt®

"juglans", moc pěkné s tou starou vanou, mám ji také. - pt

pt,ta vana tam moc ozdoby nedela,ale byla tam kvuli michani zeminy,kdyz jsem delala obrubniky.ony kvetiny byly cerstve vsazene,chryzantemy,takze take moc parady nedelaly.Ale skoda,ze nemam fotku,kdyz zatahly cely zahon a kvetly,Vsechno mam zatim ve ve vyvoji,jde mi to pomalu.Diky

mija*
hodnocení

0x

Ohrazení záhonku mám udělané z obrubníku které se používaji k ukončení zámkové dlažby. Jsem spokojená... nedostává se mi do záhonu žáden plevel a ještě ty záhonky vypadaji esteticky líp.Prodávají se ve stavebninách nebo OBI,Hornbach,atd.

hahanaj*
hodnocení

0x

jednoduše a plevel tam neroste

nahraj-obrazek.cz/...

hodnocení

0x

Jeste to nemame hotove, ale planuji pouzit dlazebni kostky, ale zapoustit je niz, nez je travnik tak, aby jsem pri sekani travy na ne nenarazil a potom se nemusel rozcilovat s dosekavanim

myse*

já mám záhonky obložený kameny...

zkoušela jsem prkna a shnily za tři roky...

plastová vlnitá folie je hnusná a nedrží...

Ohrazení záhonku #3

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ono asi také záleží na umístění záhonku. Co se hodí k chalupě, tak nemusí dobře vypadat u RD. Viděl jsem už různé věci - láhve, zakolíkované staré lino nebo eternitové vlnovky. Jinak mohu potvrdit, že cihla se začne poměrně brzo rozpadat (mám vlastní zkušenost). Docela dobře vypadá okraj ze starých červených střešních tašek a životnost by měla být delší. A na okraj květinového záhonku moje babička vysazovala nenáročnou trvalku, která se rychle rozrostla a mírně pnula. Říkala tomu snad "mužíček", ale nejsem si tím názvem už jistý. Zdravím!

hodnocení

0x

obruby ve svahu,ale foto neni moc povedene

doplněno 13.01.13 22:30:

obrazek obracene,tak pardon,ale nechapu jak je to mozne,kdyz byl normalne.

Ohrazení záhonku #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]