Nejste přihlášen/a.
Máme tyčková rajčata, několik rostlin, různé druhy, některá krásně dozrávají a jsou v pořádku, ale na dvou, třech rostlinách stále praskají, ale až nyní, koncem léta. O všechny se starám stejně, proto si to nedovedu vysvětlit. Stává se vám to také? Moc zalévám? Děkuji za radu.
Ano, stává. Hodně záleží na druhu a je potřeba to vychytat. Nedávno jsem třeba koukala, jaká prodávají speciální rajčata z Belgie - kilo za stovku, taková veliká, narůžovělá, no podobné jsme měli doma, protože jsme dostali semena a taková hnusná moučná rajčata jsem fakt ještě nezažila a ejhle - ona je to specialita!
Moučnatá také nemám ráda. Bude to tedy druhem, kupovala jsem záměrně různé druhy, ale nyní nevím, které je které, příště si budu dávat pozor, co kupuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.