Nejste přihlášen/a.
Nejsem žádným pěstitelem kaktusu,ale 2 jsem dostala a oba mi kvetou.Mám kaktus,na název se mě neptejte,na vršku má více drobných květů, je asi 30 cm vysoký a v průměru má asi 10 cm. Mám s ním problém-naklání se.Z počátku jsem si myslela,že se natahuje za sluncem tak jsem květináč otočila i přesadila.Nepomohlo to.Prostě kaktus se naklání až mám obavy aby mi nevyvrátil květináč.Co s ním? Normálně bych ke květině dala tyčku,ale kaktus? Ten jsem snad s tyčkou neviděla.Kaktus je v místnosti na jižním okně,květináč snad už větší (hlubší) mít nemůže.Zalévám jej tak jak si vzpomenu,ale dřív než co 14 dní to není. Co s ním aby se nenakláněl?
Dejte foto. A s tím zaléváním opatrně. Kaktusy vodu téměř vůbec nepotřebují. Nebo jak které a jak kdy. Když nevíme, jaký máte Ale koukněte třeba sem: ilikekaktus.cz/...
Je to jen jeden tip z mnoha. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.