Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s kaktusem?

Od: rakave* odpovědí: 3 změna:

Nejsem žádným pěstitelem kaktusu,ale 2 jsem dostala a oba mi kvetou.Mám kaktus,na název se mě neptejte,na vršku má více drobných květů, je asi 30 cm vysoký a v průměru má asi 10 cm. Mám s ním problém-naklání se.Z počátku jsem si myslela,že se natahuje za sluncem tak jsem květináč otočila i přesadila.Nepomohlo to.Prostě kaktus se naklání až mám obavy aby mi nevyvrátil květináč.Co s ním? Normálně bych ke květině dala tyčku,ale kaktus? Ten jsem snad s tyčkou neviděla.Kaktus je v místnosti na jižním okně,květináč snad už větší (hlubší) mít nemůže.Zalévám jej tak jak si vzpomenu,ale dřív než co 14 dní to není. Co s ním aby se nenakláněl?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Dejte foto. A s tím zaléváním opatrně. Kaktusy vodu téměř vůbec nepotřebují. Nebo jak které a jak kdy. Když nevíme, jaký máte *nevi* Ale koukněte třeba sem: ilikekaktus.cz/...

Je to jen jeden tip z mnoha. M.

hahanaj*
hodnocení

0x

proč by nemohl mít tyčku - taky dávám, ale zalévám tak jednou za 3 měsíce

rakave*
hodnocení

Díky.Budu tedy zalévat míň a tu tyčku k němu dám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]