Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akční ceny Husquarna

Od: cesmina* odpovědí: 5 změna:

Nevíte někdo zda mají někdy Husquarna nebo Stihl nějaké slevové akce na pily? Odešla nám dost stará pila a manžel chce do lesa nějakou lepší.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Mivaji. Obcas je reklama v televizi. Pokud to necpecha, snad se behem podzimu/zimy dockate. Ale na velke slevy bych zde nesazel.

000000
hodnocení

0x

pila
hodnocení

0x

I ze najdete akční ceny a-partner.cz/...

tombrava
hodnocení

0x

jen poznámku k tomu "...nějakou lepší pilu..." ; jsem docela mile překvapen úrovní méně "povědomé" značky Fieldmann (koupil jsem s výkonem 1,7kW/40 cm lišta+řetěz OREGON), která ovšem stála 5-6x (!) méně než zde uváděné značky) a musím konstatovat, že čínani šli poslední dobou hodně do sebe a konstrukčně i materiálově jsou jejich současné modely na hony vzdálené od jejich nekvalitní produkce 5-10 let zpátky a teď směle konkurenceschopné (otázkou je jaká bude životnost, ale já tvrdím pokud se řeže s rozumem a "na ucho" bez přetěžování, tak by neměl být problém, nehledě na to, že dnešním biobenzínem po x-letech zanesete karbec jakékoli pily...tak jen na okraj, musel jsem reagovat, snad nepopudím moc zaryté štilaře a huskaře :))

paw*
S timto lze sozhlasit. Zalezi, co od pily cekate.
Sami v lese toho nakacime tak 10-15m/rok.mame 2 husky. Farmarku a pak XP. Ta profi pila jde znat. Lehci do ruky, mensi vibrace. Vse lze. Cim je ale.clovek starsi, tim vice hleda veci, mtere jsou na uzivani komfortni a maji blizko servis. Teda jak kdo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]