Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Založila jsem si asi 20 metru pletivového plotu z brečtanu,Ten se začíná od spodu pěkně napletat do oček.Aby nebyl plot pak tak jednotvárně zelený chci za včasu vysadit nejaké barevné rostlinky/keře k tomu.Nejlepe takové ktere se budou také plest do oček drátěnky.Vím že přes zimu opadají.Ale ráda bych aby v létě plot rozzářily.
Muže mi prosím někdo poradit co za rostliny bude nejvhodnější
Děkuji
Zdravím. Pokud vám břečťan vyhovuje, přidejte i kultivary s panašovanými nebo jinak barevnými listy. Pokud máte plot dlouhý, můžete vsadit i některý z Vitisů - hezky bíle kvetou a mají taky různé barvy listů. A na jaře vysejte pnoucí a pěkně kvetoucí letničky: Černooká Zuzana, Hrachor šarlatový, Povíjnice tříbarevná, Řeřicha pnoucí... Ida
Děkuju.Odpovědí že to břečtan vydusí jsem se bála....Už ho mám na drátěnce za domem v plném rustu.Je sice fakt že je ho požehnaně a milion větviček ale na hloubku toho na drátěnce moc není (stříhám pravidelně) tak si myslím že by něco lehce v létě se prodrat mohlo...
Ten plot který se ptám bude přední do ulice trochu mi na tom záleží.
No zkusím něco koupit a vysadit bud to pujde nebo ne o život nejde a finačně mi to taky nezničí..
Jen i když jste pesimisté co tedy na zkoušku koupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.