Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu nějaký kamenný obchod se zn.Dolmar

Od: mtan odpovědí: 3 změna:
Vážení a ctění rádci, kde bych mohl koupit sekačku Dolmar PM 46 SBC? Chtěl bych si ji prohlédnout před koupí. Bohužel jsem ve svém okolí do 30 km nenašel obchod, který by ji prodával...
Bydlíme v Berouně, nicméně jako střed hledání můžete brát město Hořovice.
Kvůli servisu apod. mi nepřijde výhodné jet pro sekačku někam 150km a zpět...
Děkuji za typy s kamennou prodejnou...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Někteří lidé než by se obtěžovali dát to do vyhledávače na internetu, dají to sem a přitom je to otázka pár vteřín.

dolmar.cz/...

pohanka*
hodnocení

0x

Prodejci zahradní techniky nabízejí různé značky. Tedy navštivte v Berouně prodejnu, kde nabízejí nářadí, zahradní techniku. A ptejte se na značku, kterou jste si vyhlédl. Objednejte si kus na prodejnu a až přijde, tak si ji tam prohlídnete.

Chodím třeba kolem prodejny, která nabízí Dolmar /Makita/ na objednávku. Je to v ulici Na Žertvách 40, Praha 8, firma Elespo. A můj požadavek na náhradní díl u Dolmaru objednali.

Jinak jsem kupovala sekačku Dolmar /Makita/ v Újezdě nad Lesy u ,,Sefa,,

Většina prodejen prostě nabízí více druhů značek. Jednoznačkových je snad jenom Mountfield.

Mám Dolmar el. již druhou a je to nezmar. Na krtince, klacky, vysokou trávu, díry. Nešetřím ji.

Benzínovou Hecht. Též spokojenost.

sollik*
hodnocení

0x
Zkoušel jste Dartek (za Billou, bývalá pila Francl)? Dolmar dělají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]