Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu?

Od: krtek20 odpovědí: 12 změna:
Chtěl bych se zeptat co je to za rostlinu? Děkuji.
Co je to za rostlinu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

24.03.08 17:38
hodnocení

0x
Řebčík :)
krtek20
hodnocení

Koukal jsem na obrázky Řebčíku na netu ty tomu moc podobné nejsou.:(

Já se na něj dívám z okna, mimo to, že krásně kvete, je také určitým opatřením proti krtkům...

BTW - kontrola je na místě, ale nevíš-li sám, nekontroluj... *stop*

myslim, ze vas rozsoudi kvet, ne? :)
No, obešli bysme se i bez arbitra... :(

krtek20
hodnocení

0x
Myslím, že nijak výrazné květy nemívá, ale asi počkám na léto.
Třeba nejaký vyrazí.*ua*
Pryšec křižmolistý!
Ačkoliv se na tu rostlinu dívám každý rok, nějak mi utkvělo v hlavě jméno předchozí rostliny... Ta tam byla také kvůli krtkům... Omlouvám se... *plac*
Tato odpověď je již opravdu ta pravá. ;)
takže jsem vlastně pomohl, že? :D
Ani ne... pomohl soused, který je vlastníkem zahrady, na kterou se koukám a na které je ona rostlina... prostě jsem se ho došel zeptat.
me neodbydes tak snadno: kdybych nevrtil, tak by diskuze zapadla a uz by se to nedoresilo. ja chci sve zasluhy *ua*
Dobře, dobře... Není to ale tak, jak jsi to popsal. Mohls postřehnout, že se k některým dotazům vracím i po poměrně dlouhé době - je to právě v těch okamžicích, kdy zjistím, že mé tvrzení bylo mylné... Nicméně tvou snahu dodatečně hodnotím! *hej*
krtek20
hodnocení

Děkuji mnohokrát. S odpovědí jsem spokojen.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]