Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší zahradní hadice?

Od: koulec odpovědí: 21 změna:

Ahoj, měl jsem jednu hadici a děs a běs. Točila se, lámala..no prostě nefungovala... Co soudíte o této...viz příloha..Máte ji nekdo?

Nejlepší zahradní hadice?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

koulec, Vy jste strašně divný člověk. Položíte otázku, lidé se Vám snaží odpovědět a Vy reagujete jako poťapané ťululum. O co Vám vlastně jde? Nejste náhodou prodejce těch hadic s kovovými koncovkami které jste dal do své otázky? Proč jinak byste reagoval tak divně na mou dobře míněnou odpověď? Vždyť jsem Vám napsala že tu hadici mám a že jsem spokojená a že Vám stačí ta s plastovými koncovkami. Místo abyste byl rád za napsanou zkušenost, ptáte se úplně hloupě jestli mám internet a plyn a čím topím a snad si dokonce myslíte že jste vtipný.

doplněno 24.07.17 20:05:

Znova jsem si přečetla všechny Vaše reakce a jsem si jistá, že jste se tady snažil o reklamu té hadice. A ještě ke všemu jste fakt dost hloupý, když to děláte tímto způsobem. Takže znova opakuji, že je úplně zbytečné připlácet nějakým vykukům za kovové koncovky, které mimochodem stojí pár šupů a můžu si to udělat sama. Tu hadici lze pořídit za 250 korun přímo z Číny a funguje úplně stejně. Tady ta kterou Vy prezentujete stojí asi 1.200 korun a je to to samé. Dokonce i ta hlavice je stejná.

O co Koulcovi jde? O nic. Je to jen jeden z mnoha zdejších provokatérů :-D.

(Což ovšem nevylučuje jeho osobní zájem na zvýšení prodeje těchto úžasných předražených hadic ;)).

doplněno 25.07.17 09:16:

Koulec - Hele ogare, neškodilo by si přečíst "pravidla poradny", zvláště pak druhou polovinu pravidla Z5 a celé Z3 (i když porušení tohodle pravidla popíráte).

koulec
hodnocení

suzymon a magdon. Cérky...Já se ptal na zkušenosti s hadicí...já ji nevychvaloval. Co z toho plyne? Například to.., že asi nebudu prodejce. Jinak sem rozvedl potom řeč trochu šířeji, páč jsem pochopil, že téma hadice se vyčerpala ale.. ale je mi tu s vámi táák dobře, že se mi téma nechtělo končit :D

Ne, Vy jste ji nevychvaloval. Vy jste si totiž myslel, že se Vás na tu úžasnou hadici začneme vyptávat. A kde jste ji objevil, a kde je na ni odkaz a tak dál. Na tu udičku jsme se nechytli, tak jste začal být naštvaný, že se ubíráme jiným směrem a začal jste reagovat úplně mimo mísu, kterou jste nám sám podstrčil. Na člověka který se na něco ptá, jste reagoval úplně neadvekátně. A ani jednou jste na žádnou odpověď nereagoval logicky. Jednou jste se zeptal jestli ji dotyčný reklamoval a doplnil to tím, že si ji všude na netu vychvalují a podruhé jste chtěl odkaz na hadici která vydrží. Jinak jste třeba mně napsal proč jsem nepustila kohoutek jenom napůl, což s tlakem vody nemá nic společného, divil se že mám internet a elektriku a vyptával se čím topím. *bzum* A magdona jste se ptal, jestli doma topí suchým kravincem. Jak to souvisí s hadicí, to teda nevím.

doplněno 25.07.17 11:14:

A nevykládejte že to tak není. Prozradil jste se už v první rekci kde se ptáte, jestli měl dotyčný PŘESNĚ TOHLE. Tudíž Vám šlo o přesně tuhle hadici, která je koupená v Číně za pár kaček a za množstevní cenu, tady v dílně tomu vymění koncovky za kovové a přirazí si na to jeden tisíc korun. Jinak má ta hadice úplně stejné vlastnosti jako ta plastová. A i tam už je napsáno na kolik barů se může používat, protože se to lidem vytrhlo i z toho kovu a hadici reklamovali.

vernon
hodnocení

0x
Soused se tímto výrobkem nechal napálit. Už jí nemá, během jedné sezóny se samozničila... ;)
koulec
hodnocení

Zajímavé na netu to chválí. Měl přesně tohle? Reklamoval to soused?

Na netu chválí všechno! Nebo snad ne? Ale je nad osobní zkušenost... Když se nezačne párat ten hadrový obal, tak to zpravidla i vydrží...

hodnocení

0x

Já jsem si ji koupila a jsem s ní spokojená. Ale pozor na tlak vody. Jestli máte jenom městskou vodu tak Vám praskne, musí být na tuhle hadici nižší tlak. Já mám čerpadlo a vodu ze studně, takže v pohodě, ale měla jsem už předtím stejnou hadici a napojila jsem ji na kohoutek městské vody a byl šmitec. Přesto jsem si zase koupila tuhle, protože je lehká a skladná. Vlastně se uklidí sama. :)

doplněno 23.07.17 20:15:

Ale koukám, že Vy jste našel tu drahou, také jsem na ni koukala. Ta stojí kolem devíti stovek a možná víc, protože oni vlastně vymění plastové koncovky za kovové a prodávají to o hodně dráž, což je jenom jejich vyčůranost, protože i v tom případě nesmíte překročit určitou hranici tlaku, jinak se to vytrhne kov-nekov. Takže když si pořídíte s plastovými koncovkami, tak Vám udělá tu samou službu. Moje zkušenost.

koulec
hodnocení

A co vám brání, abyste kohoutek městské vody pootočila jen trochu :D

rqwope

Snížení průtoku tlak v uzavřeném systému nesníží!

rqwope, a přesně to si také myslím a navíc bych asi těžko mohla zalévat kdybych měla kohoutek otevřený napůl, nestříkalo by to. Ale on ten "rádce" koulec asi chtěl jenom rejpat, nebo neměl hadici na zalévání zahrady nikdy v ruce.

No to už bylo pozdě, protože to prdlo během pěti sekund. Jednoduše mě to v tu chvíli nenapadlo. Já ale zalévám normálně vodou ze studně, ale to mi právě udělali městskou vodu a já byla celá nadšená a chtěla jsem to jenom vyzkoušet pro případ, že by mi voda ze studny došla. Prostě jsem byla zvědavá jak to bude stříkat, no. ;)

koulec
hodnocení

Vy jste byla bez vodovodu? :D Jak to, že máte internet?

Koulec - *sok* Vy máte internet na vodní pohon? Nebo snad používáte tekoucí vodu na chlazení PC?

Možná byste se divil, kolik domů nemá městský vodovod a používá vlastní studnu. A podobně je to s plynem. Ani v Praze není plyn zaveden úplně všude. Než něco takového plácnete, něco si o tom přečtěte (jestli Vám to teda ten Váš vodní Internet umožní :-D).

koulec
hodnocení

Jo Magdi, já mám vodní chlazení PC. Internet šlape na elektriku. Vy jste na tom jak. Vodu, elektriku či plyn máte? Případný zátop na sušený kravinec?

Koulec, pro Vaši informaci teda po lopatě, když Vás to samo netrklo. Mám baráček a je tady velmi dobrá studna a výkonné čerpadlo ve sklepě, které dokáže zásobit bez problémů vodou celou spotřebu vody v baráčku a i zalévání. Jediný problém byla voda pitná. Pro tu jsem si chodila k sousedce, mám klíče od jejího baráčku, protože tady přes týden není. Ale to mne nakonec přestalo bavit, hlavně v zimních měsících. Za další stálo vykopání 38 metrů do hloubky, pro položení trubek a zavedení městské vody dost peněz, tak jsem to hned nedělala. No a nakonec jsem se rozhodla a šla do toho. Takže tu pitnou vodu mám teprve druhým rokem, bydlím tady 11 let. Elektriku tady mám, takže proto mám i internet, neboť ten vodu ke své funkci nepotřebuje. Nevím jak jste si tohle dal do souvislostí *smich*. Ale chápu, že jste si chtěl ze dělat šprťouchlata. A jelikož nejsem skoupá na slovo, tak tady máte snad vyčerpávající vysvětlení. Jo a k té hadici. Tak tam totiž nebylo ani napsáno, že se smí používat jenom do určitého tlaku, to jsem si zjistila až když se to vytrhlo. A jelikož moje čerpadlo se spíná a vypíná v určitých intervalech, tak tahle hadice funguje bez problémů, protože ten tlak je kolísavý a zřejmě nepřekročí maximální hranici. Tak už jste spokojen? ;)

koulec
hodnocení

Jo, dobrý, dík a plyn máte, čím topíte :D?

hodnocení

0x

Když je to kvalitní výrobek, tak asi i nějakou dobu vydrží... Ale jak poznat že je to ten kvalitní výrobek. Na podobném principu pracuje i některá sprchová hadice, ale místo hadrového obalu vinutý plech. Kamarád si jí koupil a byla za 5 minut včudu, koupil jinou a má jí do dneska... Strašně moc o těchto hadicích koluje na youtube... Někdy je to docela i sranda... Zkuste mrknout...

Měli jsme kovovou hadici v 70 letech na sprše a vydržela minimálně 15 let (víc nepamatuju). Ty dnešní kovové hadice ke sprše vydrží pár měsíců. Vyhnout se obloukem.

doplněno 25.07.17 09:44:

Odkaz na hadice ke sprše, které vydrží Vám nepošlu, protože takové dnes neexistují. Je to logické, kdyby každá taková hadice vydržela 20 let, výrobcům by se za chvíli přeplnily sklady a musely by dělat něco užitečnějšího :-D.

koulec
hodnocení

Tak pošlete odkaz na hadice, ke sprše, které vydrží. Děkuji.

ladinpraha*

Už řadu let mi slouží hadice z Lídlu. Ale tu původní, černou plastovou, starou přes 30 let, mám pořád v rezervě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]