Cuketa kvete, ale plody se netvoří. Proč? Od: mravenec* 19.07.17 13:46 odpovědí: 5 změna: 29.07.19 14:41 Může někdo poradit s cuketou, která má pěkné květy, ale plody se nevyvíjejí? Lze to napravit?
mravenec
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1 x
Někdy kvetou pouze květy samčí a samičí až déle. Které vám kvetou?
doplněno 19.07.17 20:21: Rozeznáte je na první pohled. Samčí - šťopka - květ, rostou kolmo nahoru. Samičí - šťopka - váleček - květ, rostou šikmo. Pestíky a tyčinky jsou jasné.
Jak se který pozná, vždy jsem měla pěkné cukety a vloni se neudělal ani jeden plod.
0 x
Zdravím, také mi odkvetlo několik květů než jsem se dočkala plodů. Letos to mám i u dýně, květů spousta a teprve nyní se objevují první samičí květy.
0 x
Taky jsme byli vyděšeni, že z květů nic neroste, ale během 14 dnů se to napravilo a už sklízíme krásné plody. To letošní počasí je na draka!
0 x
Dobrý den, cukety možná neplodí proto, že se pěstují na stejném místě. V půdě je nedostatek některých živin.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.