Nejste přihlášen/a.
Nechci tady používat pana PCKOP jako svého předřečníka, ale myslím si také, že kruštík šírolistý. Zažila jsem ho na táboře, našla ho v lese. Ještě nekvetl. A tak jsem k němu chodívala každý den, abych viděla, jak se rozvíjí. Povedlo se a vypadal stejně, jako na této fotce. Bylo to na táboře ve Chvalkovicích na Náchodsku.
Podruhé jsem ho viděla kvést na Sázavě, když jsem byla v lese na houbách. To je tak - košík na houby prázdný, ale po květinách lelkuju pořád.
Je to krásná orchidejka. V blízkém okolí se chodím dívat do přírody na bradáček vejčitý, který ale není tolik nápadný a pompézní. Ale je taky pěkný. Jaga.
0x
Dobrý den, ta rostlina vypadá jako frasera (frazera) a snad speciosa (je jich více druhů), Jenže to by musela být Mimoň v USA či Mexiku. No, třeba jste objevil raritu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.