Nejste přihlášen/a.
Při výměně plotu mi vznikl nový záhonek, kvůli pracem kolem plotu tam nyní nic neroste, pěkně jsem ho vyplela a zryla a nyní se ptám, co co byste v tomto období vysadili? Jestli ještě nějaké rajče, nebo něco jiného užitkového, možná i pár letniček? Děkuji za nápady.
Klidně můžete vysít hrášek, budete mít ještě pěkné lusky. Kopr nebo petrželku, pokud nemáte. I to Vám do podzimu ještě hezky vyroste. Známá sázela cibulku sazečku, pokaždé po té první. Ale říkala, že už není ta druhá tak velká a pěkná, jako ta z první sadby. Jinak by šlo klidně zasadit keříčky majoránky. Je daleko lepší, než kupovaná, už jsem letos stříhala 3 x. Ale nevím, zda se sazeničky ještě seženou. Jaga.
Špenát ne, vyrůstal by do květu stejně jako ředkvičky. Hrášek a ještě naroste i karotka.
Jestli nemáte příliš sucho, dá se zasadit i pár starých raných brambor, v říjnu budete mít nové - vyzkoušeno. Záhon se navíc pěkně prokypří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.