Nejste přihlášen/a.
Nevím co je to za rostlinu. Zaryl jsem uleželý hnůj od kolegy, který chová krávy a toto mi vylezlo mezi zeleninou a roste to jak šílené. Děkuji za odpověď.
Nedorostek
Tak pokud je to rajče (ne divoké), tak díky za tu úrodu. Ale už to leze krkem. Na další fotce je poslední záhonek, který čeká na likvidaci. Asi to nebude nějaké zapomenuté semínko. To ty krávy asi sežraly vagon rajčat.
Jinak děkujem za odpovědi a jdem plet.
To bude určitě rajče a ani nemusí být divoké. V hnoji toho může být! Třeba tam někdo odhodil zbytek rajčete a z těch semínek vyrostlo toto. My máme doma hnůj - no spíš kompost, protože hnůj už tam dáváme jen od jednoho morčete a každý rok na jaře čekám, co tam vyroste z toho, co jsem tam během zimy hodila. Takže každý rok tam máme Hokaido ze zbytků dýně, které jsem tam vyhodila, nějakou cuketu, brambory, slunečnice ze semen, co upadly v zimě ptákům, i to rajče by se našlo.
To s tím hokaidem je dobrý, ale mě se to ještě nepodařilo. Asi ta semena vždycky hodně překryji. Já nechala pod krmítkem zase vyrůst len a oves. I ta zapadlá slunečnice od sýkorek by se někde po zahradě našla.
Rajče divoké udělá keř do široka, ale to ,,rudolf,, uvidí později, jaký bude habitus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.