Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu

Od: janakr odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, zakoupila jsem si tuto rostlinku - prý je to trvalka. Neznáte někdo, prosím, název? Droboučké malé květy bílé...děkuji Jana K.

Co je to za rostlinu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Plnokvětý ibišek?

doplněno 01.07.17 11:12:

Já jsem soudila podle poupátek a listů (květy mi až tak malé nepřipadaly), ale je pravda, že zjevně je to tento zvonek: media.growsonyou.com/...

(Campanula x haylodgensis White Bali)

sebod*

ildiko, paní píše, že to má droboučké květy. To mi na ibišek nesedí. Vypadá to jak nějaký zvonek (?). Chtělo by to lepší fotku s nějakým měřítkem.A aby byl lépe vidět list.

doplněno 01.07.17 11:05: a není to něco jako "Campanulla Appeal"- nějaká plnokvětá forma?

hodnocení

0x

Eustoma - jícnovka.

Původně v našich podmínkách pokojovka, dnes už i trvalka. Kvete i modře a růžově, dává se do svatebních kytic.

pohanka*
hodnocení

0x

Také mě to připomíná spíše zvonek. Zvonek dalmatský?

doplněno 01.07.17 11:16:

Květinka je spíše kompaktní, tedy mi to na jícnovku moc nesedí, ta je spíše vytáhlá. I podle pestíku to vypadá na ten zvonek dalmatský. Nabízelo OBI .White Wonder bílý za 119 Kč *smich*.

72mona3*
hodnocení

0x

Podle poupat to tipuji na zvonek. Plnokvětý. M.

Plnokvětý zvonek, něco jako je toto paletegarden.cz/...

janakr
hodnocení

Ano, podle obrázku je to tohle, netušila jsem, že je to také zvonek. Moc děkuji za rady všem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]