Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká to je houba?

Od: babkazov® odpovědí: 8 změna:

V trávě, uprostřed sídliště, kde býval pařez, ale je zhoblovaný na mulč, vyrostla tahle houba. Je velmi nezvyklá, veliká a jakoby tajemná.

doplněno 23.06.17 08:13:

*zed* Zase mi nejdou vložit fotky! Vydržte, pokusím se požádat některého ze syslů.

Jaká to je houba?
Jaká to je houba? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemáš ty fotky moc "velké"? 1 fotka max. 5MB!

Jdou zmenšit třeba v Malování.

doplněno 23.06.17 08:32:

@babkazov: Taky jedna z možností. Vyzkoušej, uvidíš, ale fungovat by to mohlo.

doplněno 23.06.17 09:07:

@babkazov: Když budeš chtít poradit s Malováním, klidně napiš buď sem nebo do vnitřní pošty. Rád pomůžu.

23.06.17 08:25

Sírovec

hodnocení

Ladine, moc ti děkuji za pomoc! *pusa* Satam, tam bude problém! Ony mají 8,5MB. Budu se to muset naučit. Jen tak, pro zajímavost, když je pošlu, sama sobě, nabídne mi, že zmenší. A odtamtud to zkopíruji? Šlo by to tak? Na to malování se budu meset podívat, neumím to. *plac*

doplněno 23.06.17 11:36:

Satam, jsi zlatý, děkuji. Neměla jsem čas, ale teď jsem si to vyzkoušela. Pracuje se na něm jako v Power Point? A to umím. Alespoň v kurzu se nám to snažil lektor nalít do hlavy. Třeba to nebyly perly, co nám lektor házel! :-D

hnipirdo*

Ano, fotky v emailu se ti zmenší, které po okopírování můžeš vkládat i sem.

Power Point jde trochu mimo mě.

Tu fotku ulož, pak ji pravým myšítkem dej otevřít v programu Malování, no, a pak už je to jednoduché. Nahoře Změnit velikost, v tvém případě nejlépe 70% vodorovně, svisle se přizpůsobí samo, no a jelikož 0,7 x 0,7 je 0,49, jsi na cca 4,25 MB, to ulož do původního umístění a můžeš to přiložit do odpovědi.

sebod*
hodnocení

0x

když je mladý, tak je jedlý

...a vynikající ! mňam

doplněno 23.06.17 14:09:

Jé tak to nemůžu sloužit, já ho nikdy nepřipravovala, jedla jsem ho u mámy několikrát, moc mi chutnal.

Dělá ho na kari se smetanovou omáčkou, jako guláš, prý je skvělý grilovaný,

myslím, že na netu bude dost receptů...

doplněno 23.06.17 14:12:

...taky jako řízek, ale musí se předem uvařit.

Prosím nemůžete uvést osvědčený recept? U nás v lese rostl minulý týden takový krásný mladý a já, ačkoliv vím, že je jedlý, tak jsem ho nevzala, protože nevím, co s ním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]