Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O jaký druh rostliny jde

Od: romcik odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, dostala jsem kytičku, ale bohužel netuším o jakou kytku jde a tudíž ani nevím jak se o ni starat. Začala mi kvést, ale listy jaksi žloutnou. Nevím co s ní. Nerada bych ji ztratila. Víte někdo o jaký druh rostliny jde?Děkuji Vám
O jaký druh rostliny jde

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tato rostlina se jmenuje blahokeř.
Aha, odklikl jsem nedokončené... *hi*
Listy opadávají během období klidu, které jste pravděpodobně rostlině nedopřáli. V tu dobu se rostlina udržuje téměř v suchu. V současné době (konec února-začátek března) by se měla o jednu třetinu ukrátit a přesadit do substrátu s vyšším podílem rašeliny. Umístit do tepla a zalévat. Během léta pak udržovat stálou vyrovnanou vlhkost a jednou týdně přihnojit. Po odkvětu zálivku omezit a již nepřihnojovat. Roslina během sezony roste velmi rychle a je dobré jí poskztnout oporu (třeba ktuh).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]