Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi žere jahody?

Od: lucka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, zdravím všechny rádce :) Mám u nás na terese vyhrazený prostor pro pěstování jahod, mamka s tím nechce mít nic společného :D ona je spíše na ty okrasné věci na zahradě :) Teď jsem se po týdnu vrátila domů a zjistila jsem,že některé rostlinky mají na listkách dírky, pokud je to od škůdce, žádného jsem nevypátrala. tady je spousta pěstitutelů, tak myslím, že určitě budete vědět od čeho to je a co s tím?:)

Co mi žere jahody?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

4x

To je spíš plíseň. Jsou asi přelité a uhnívají.

lucka*
hodnocení

aha.. tím se vysvětluje, proč nevidím škůdce.. zkusím je zalévat tedy méně.. a vyčiním mamce, která se mi o ně teď týden starala :D Děkuji za tip..

Vypadají opravdu totálně ulité. Na listech je výsledek zálivky.

hahanaj*
hodnocení

2x

Odstraňte poškozené listy a omezte zálivku nebo shnijí.

lucka*
hodnocení

Dobře, děkuji, jdu na to ještě teď :)

liska*

Jestli byly na dešti a nemají pořádný odtok, tak za to maminka nemůže. Pomůže slunko, jestli není pozdě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]