Bohužel jsi nám nenapsala co vůbec děláš, ale jestli máš pyramidu - domnívám se, že se jedná o lucky bamboo - na slunci, dostatečně zaléváš, pravidelně hnojíš ( kristalon, či jiné univerzální hnojivo ), nevystavuješ rostliny průvanu, neboť průvan dracény opravdu nesnášejí a zajisté občas kontroluješ zda-li se ti u spodků rostlin netvoří plíseň a přesto ti ty pyramida žloutne, tak už fakt nevím...
Zkus sáhnout na dole stonek a jestli je měkej,tak jsi ho přelila a on uhnívá zevnitř.Já už jsem takhle odrovnala 3 draceny přez zimu-nikdy neodhadnu v zimě zálivku. Vždycky odříznu vršky a už jsem je dávala do vody,do hlíny,pod sklinku a nikdy mě nezakořenily-nevíte co dělám špatně?Jak se dá dracena rozsázet?
ukulele*
Tato dracena velice špatně zakořeňuje, osvědčil se mi práškový stimulátor...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.