Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máte někdo zkušenost s nějakým osvědčeným postřikem na mšice?Ale prosím pouze o nějaký ekologický který si mohu namíchat sám a ne o žádný sajrajt z obchodu který zabije vše živé okolo.Děkuji předem za vaše zkušenosti a rady
Až tak doslova jsem to zase nemyslel s tím aby to neničilo vše v okolí- že jsem četl tento týden článek na netu o klíštatech na zahradě a jak se jich zbavit a doporučovali tam postříkat celou zahradu nějakým sajrajtem -tak to se mně zdá dost na palici.
Ano, mám vyzkoušené toto: 1 dcl vody, 1 lřička oleje (jakýkoliv olej na smažení) 2-3 kapky jaru. Směs promíchat a hurá na mšice.
Nejlépe za slunečného dne, usmaží se. Když se neusmaží, tak se udusí, ale je po nich. ![]()
Tigra, ne listy se nepopálí, ještě se mi to nestalo. Ale není nutné stříkat když svítí slunce, mšice chcípnou i tak. Za pár dní jsou seschlé a odpadnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.