Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máte někdo zkušenost s nějakým osvědčeným postřikem na mšice?Ale prosím pouze o nějaký ekologický který si mohu namíchat sám a ne o žádný sajrajt z obchodu který zabije vše živé okolo.Děkuji předem za vaše zkušenosti a rady
Až tak doslova jsem to zase nemyslel s tím aby to neničilo vše v okolí- že jsem četl tento týden článek na netu o klíštatech na zahradě a jak se jich zbavit a doporučovali tam postříkat celou zahradu nějakým sajrajtem -tak to se mně zdá dost na palici.
Ano, mám vyzkoušené toto: 1 dcl vody, 1 lřička oleje (jakýkoliv olej na smažení) 2-3 kapky jaru. Směs promíchat a hurá na mšice. Nejlépe za slunečného dne, usmaží se. Když se neusmaží, tak se udusí, ale je po nich.
Tigra, ne listy se nepopálí, ještě se mi to nestalo. Ale není nutné stříkat když svítí slunce, mšice chcípnou i tak. Za pár dní jsou seschlé a odpadnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.