Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka DOLMAR

Od: magic62* odpovědí: 1 změna:

Mám sekačku Dolmar PM 4601 S 3, když je studená, nechce startovat, kouří černě, po delší době chytne, když je zahřátá, staruje dobře, jede bez problémů. Jak závadu odstranit, kde je problém? Co je špatné, vadné? Je to opravitelné, náročné? Sekačku jsem koupil starší.

doplněno 28.05.17 22:20:

Svíčka je černá, filtr jsem vyčistil. Kde mám hldeat trysky nevím? Sekačku jsem koupil staší.

Sekačka DOLMAR
Sekačka DOLMAR #2
Sekačka DOLMAR #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Svíčka bude asi taky černá co? Měnil se vzduchový filtr před sezónou? Vypadá to na příliš bohatou směs. Studenou nenastartujete protože se svíčka uchlastavá, ve směsi málo vzduchu na to aby palivo dokonale shořelo , proto to kouři. Začal bych u zmíněného filtru a jestli bude v pořádku tak hledal trysky.
doplněno 29.05.17 06:55:

Podle fotek je tam pod kapotáží dolmar běžný motor briggs/straton takže nemusíš mít strach, že se na to neseženou náhradní díly. Tohle umí v každém servise.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]