Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rajče tyčkové třešnové

Od: maky® odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, nevím, jestli tohle třešnové tyčkové rajče mám "vyštipovat"? nebo je to jako u "šery" rajčat a nevyštipovat. Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to normální tyčkové rajče, které poroste až do 2 metrů, tak je vyštipování vhodné (pokud ho nechcete pěstovat jako keř). Ostatně, to uvidíte, až se tam boční výhony začnou tvořit. A vyštipujte rukou - nikoliv nožem. Zdravím!

doplněno 27.05.17 17:49:

Nemáte zač. Ten nůž se nedoporučuje, že prý se může takto přenášet nějaká choroba. No, zřejmě by šla pčenášet i rukou, ale to neřeším. Ano, nehtíky stačí dokonale.

hodnocení

ben, děkuji. Nožem mne to nikdy nenapadlo, na to mám nehtíky :-D jen jsem se zapomněla prodávajícího zeptat, koupila jsem ho prvně.

doplněno 27.05.17 17:54:

no kdyby ten můž byl od pečeného bůčku, kdo ví, jak by to dopadlo. *smich*

jabraka*

Rajčata na bůčku by nebyla marná.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]