Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máte, prosím, někdo zkušenosti s pěstováním batátů? Zkoušela jsem naklíčení ve sklenici dle návodu na internetu, ale už je to měsíc a zatín se žádné výhonky neobjevují. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za případné odpovědi.
www.bataty.cz prodávají již hotové sazenice.
Podívejte se na galerii, něco nadherného, také jsem dostala chuť je pěstovat, ale píší, že mají pole v Chorvatsku. Nebylo by špatné mít jich pár v zemi, ale chtělo by to na větší úrodu malý traktůrek.
K večeři jsem měla batáty/žluté uvnitř/ pečené s dipem ze zakysanky. A v obchodě jsou tedy docela drahé. A ty celooranžové moc k sehnání nejsou.
Dobrý den, velice děkuji za odpověď. My batáty milujeme, u nás se zase spíše seženou ty oranžové. No a protože jsou tak drahé, tak jsme právě chtěli zkusit, zda se dají u nás vypěstovat. No a nevím, nevím. To video je úžasné. Vůbec jsem nevěděla jak rostou. Recept zkusím. Děkuji a dám vědět, jak jsme uspěli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.