Nejste přihlášen/a.
Viděl bych to na špatně seřízený motor, pokud tam není nějaká jiná finta...reklamovat...co je to za motor? Neznám takový, co je na videu...
Tato sekačka zlobí?
Když přitáhnete tu páku před hlavní rukojetí, tak by se současně měla pohnout ta plynová páčka, kterou na videu postrkujete, aby to chytlo. Podívejte se, zdali je tam nějaký lankový převod, který by chtěl upravit.
zde je pohled na motor, část regulace. spodní pružinu lze zaklesnout asi do dvou poloh...není start lepší ani po " nacucání 3x"benzínu?
Páka je v dolní části nasazena na hřídelku a zajištěna šroubem s maticí...stačilo by tento šroub částečně uvolnit a mírně posunout páku dopředu a doánot zpět...ale až po důkladném označení stávajícího stavu (ryskou, nesmývatelným fixem, apod.), aby se případně dala dát páka do původní polohy...ale toto by mělo pomoci...
oprava
mírně posunout páku dopředu a dotáhnot šroub v nové poloze páky...
Čerpání benzínu má vliv jen na první start, pak už se nic nemění.
Když spodní pružinu dám do spodní dirky tak se sice zvýší otáčky běžícího motoru, ale stejně nejde nastartovat.
Takhle vypadá ta horní pružina...
Vypadá že není kam jinam ji zaháknout, takže maximálně by šla přišponovat
V neděli vyzkouším všechny možnosti a snad to rozchodim
Jako nejhorší variantu vydím přidat tam ruční táhlo plynu. Sekačka je na to připravená a možná by se někdy i hodil.
Sytič je ta krabička černá--je tam takový gumový čudlík.Musíte několikrát pomačkat a pak zkusit Já to mačkám nějkdy i 20x a pak chytit tu páku na rukojeti a zatáhnou pořádně i několikrát po sobě, až to chytně Pokud to nechytá opět pomačkat ten čudlík-sytič. Také jksem nevěděla kde je nějaký sytič.
Ten "čudlík" není sytič, ale palivové čerpadlo.
Pokud nevíte o co jde, tak nepište... Je to ztráta času nás všech.
regul,,,nedělejte se chytrý zas až tak je to má zkušenost,,,ano musím i po sobě někdy moc x mačkat až to chytne.I když jsem ženská nemusím být no však víte co...
,,nasrat jak tu někdo píše je asi Einstein...hold chlap no co více říct,,Já jsem zrovna včera poprvé sekala a musela jsem xx mačkat chytráci
Předmět Re: Dotaz od Stanislav
Odesílatel PHU GERMAN Łukasz Szebesta
Adresát Stanislav
Datum St 20:22
Psal jsem "obchodníkovi" I-les.cz:
Uživatel Stanislav, se zeptal na : Benzínový motor GERMAN pro sekačky 5HP OHV 64mm - .
Dobrý den, u této sekačky je problémový start, nelze nastartovat; pomůže jedině druhá osoba, která trošku posune táhlo zátěžového regulátoru dopředu, pak lze šňůrou motor nastartovat. Kde je chyba? Případně taky zašlete manuál k tomuto motoru, nákres sestavení
Děkuji
A odpověď
Dobry den
Mate pripojene lanko ku motoru?
S pozdravem Lukas
Takže jsem doplnil dotaz na dodavatele, čekám na výsledek...
Dodavatel "se prozatím" neozval, ani po urgenci...co dodat...
hlavně, že jste se sekačku zprovoznil...ať skoro sama seče...
Dostal jste odpověď na tu otázku?
Já jsem se na reklamaci nakonec vykašlal a sekačku zprovoznil svépomocí...
Jako těsnění z obou stran karburátoru je taková hodně tvrdá guma a někudy to asi přisávalo a podtlak z motoru nedokázal nasát dostatečné množství benzinu.
Takže jsem těsnění podmázl silikonem a od té doby sekačka startuje dobře na zatažení a bez neustálého mačkání pumpičky.
Včera jsem sekal přerostlý trávník 15-20cm husté mokré trávy... ani jednou se nezadusila a narve úplně plný koš.
Oproti mountfieldu co jsem měl do teď je mnohem silnější - ten už při téhle velikosti nezvládal.
requied®, hochu měl by sis nechat patentovat podmáznutí toho těsnění.Já jsem letos už koupil novou sekačku protože jsem se s problémem cupování sekačky potýkal už loni, nakonec po 16 letech provozu by měla nárok na odpočinek a podle rady jsem tedy podmázl těsnění z obou stran, nyní mám sekačky dvě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.