Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou knihu pro začátečníka zahrádkáře?

Od: boban® odpovědí: 5 změna:

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

knihydobrovsky.cz/...

I když je dnes spousta informací dohledatelných na internetu, mám tuto knihu jako "bibli"stále po ruce, bez ní nedám ani ránu i po mnoha letech zahrádkaření. Je už alespoň 12 vydání (to bylo v roce 2010), já mám 3. z roku 1987. Ta moje zahrnuje (podle obsahu): Zakládáme zahrádku, Co máme vědět o půdě, výživě rostlin a hnojení, Ochrana rostlin, Pěstujeme ovocné rostliny, Jak pěstovat révu vinnou, Zelenina na zahrádce, Některé polní plodiny a houby na zahrádce, Okrasná zahrada, Jak pozorovat a předvídat počasí, Na co nesmíme zapomínat při pokusnictví, Desatero pro vaše zdraví, Kalendář nejdůležitějších prací na zahrádce, Literatura a Rejstřík. Oceňuji na ni hlavně to, že je od českého autora a je zaměřená na české prostředí. Taky tam nejsou jen ty celostránkové, krásné ale nic neříkající fotografie, ale opravdu praktické rady s názornými obrázky. Fotky tam taky nechybí, ale v nevýznamném množství, protože mají méně vypovídající hodnotu než ty kresby. Opravdu doporučuji! Pro názornost přidávám oskenované stránky.

Jakou knihu pro začátečníka zahrádkáře? #2
Jakou knihu pro začátečníka zahrádkáře? #3

Souhlasím - tato kniha je opravdu dobrá - doporučuji.

hodnocení

4x

Každopádně knihu od českého autora, doporučuji 1000 dobrých rad zahrádkářům. Je mnoho knih cizích autorů s krásnými obrázky, ale vy potřebujete rady jak pěstovat tady u nás, proto český autor.

hodnocení

2x
Doporučuji Vám tuto :
m.heureka.cz/...
---
Osobně odzkoušena ;)

vykuk*
hodnocení

2x

Zdravím, já si před lety koupil tuhle a po/.... Je to tam řazeno podle měsíců, od ledna až po prosinec, co a jak se má na zahrádce dělat. Mívaj ji v supermarketech ve výprodejích do 2 stovek.

Jakou knihu pro začátečníka zahrádkáře? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]