Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho nechat pod sklenicí?

Od: ruzenka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, asi před 14 dny možná tři týdny nwm. Jsem si domu přinesla růži z Billy . Teď jsem z ní udělala řízek a dala pod sklenici . Za jak dlouho sundat sklenici? A kdy dát ven? Teď je doma na okně.Děkuji.
Jak dlouho nechat pod sklenicí?
Jak dlouho nechat pod sklenicí? #2
Jak dlouho nechat pod sklenicí? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

myslím, že za 14 dní, možná tři týdny řízek dostatečně nezakořenil...

puky obrazily zřejmě jen ze zásob v stonku.

chce to více času. Vydržte!

Držím palce...

Hlavně ji v záchvatu dobré vůle necpi hned ven na sluníčko. Má pod sklenicí svoje mikroklima a na sluníčku ji spolehlivě uvaříš.
ruzenka
hodnocení

hodnocení

0x

Venku může být, měla jsem venku pod sklenicí celou zimu, píchlou na záhoně a na jaře obrazila, tak jsem sklenici sundala. Ale potom venku hlavně ne na parné slunce, spíše polostín. Když ji máte takto doma, počkala bych, až nebudou hrozit mrazíky, pak s ní ven.

ruzenka
hodnocení

Děkuji. A venku nechat pod sklenicí nebo sundat?

Až obrazí, což je znamení, že se uchytila, tak odkrýt, hlavně pod sklenicí zavlažovat...přiměřeně, aby nezašla suchem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]