Nejste přihlášen/a.
Zdravím zahrádkáři, poraďte prosím, co se podle vás mohlo stát cca 4 roky starému rozmarýnu?
Jsou dva vedle sebe a po zimě se neprobral ani jeden (reps. zatím jsou hnědé a vypadají, že jsou suché - i větvička uvnitř). Každý rok byly v zimě venku na stejném místě a nikdy nebyl problém. Ten větší je bez mála 1metr vysoký. Myslíte, že prostě zrmrzly? Snažím se zalévat, mám je ostříhat, nebo jsou nadobro pryč?
Paradoxně hned vedle je sousedící levandule a ta přežila bez problémů. Stejně tak i tymián a šalvěj.
Díky moc za názory.
Tom
Myslím, že zmrzl asi bych ho sestříhala a vyčkala zda přecejen nevyraší. Já mám svůj v květináči, dnes už má 6 let a je o hodně větší, květináč je kbelík s uchy a na zimu se přenese do garáže. Rovněž tak i venkovní azalka, ven jdou až v květnu.
Jé, chyba, omylem jsem dala medunku co jeden rok druhou sklizeň ji žral nějaký škůdce. Omlouvám se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.