Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu?

Od: astik odpovědí: 9 změna:

Neví někdo, co je to za rostlinu? Plevel...?

Co je to za rostlinu?
Co je to za rostlinu? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak, to si v této době ještě netroufám určit. Může to být rostlina plevelná, ale i rostlina okrasná, jejíž semínko zavál vítr z nějaké zahrádky a u vás vyklíčilo. S podobně plstěnými listy, začínající takto na jaře vyrůstat, může být rostlin! .Jestli to chcete opravdu určit, nechte rostlinu pořádně vyrůst až do případného květu a pak znova vyfoťte.

hodnocení

0x

Myslím,že je to podobné sedmikrásce. Mám ji na zahradě taky :)

jofa*

Tipnu si Rudbeckia (Rudbekie).

astik
hodnocení

Obávám se, že to není ani jedno. Sedmikráska určitě ne, tu tam mám taky. Vyrostlo to tam samo, jako "plevel". Jsou to sv. zelené listy s "chloupky".

hahanaj*
hodnocení

0x

mohl by to být mladý čistec vlnatý

sebod*

Také bych se přikláněla k tomu čistci. Ale ten takhle nenaroste od podzimu. Musel by tam být i vloni.

jofa*

Tak vypadá to nejpravděpodobněji, že tomu tak je. (to je slovo).

astik
hodnocení

Tak bohužel to není ani tato rostlina. Nevypadá stejně.*nevi*

Co je to za rostlinu? #3
Co je to za rostlinu? #4

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Já bych řekla, že to bude Tařice Skalní. Za nedlouho by měla vyhánět stvoly s poupaty. Květy má žluté. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]