Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název květiny

Od: renuli odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,prosím,věděl by někdo název květiny?Jen si pamatuji,že jí měl tatínek okolo celé zahrady.Byla to nááádhera.Omlouvám se,ale za kvalitu fotky.Děkuji za pomoc při určení.

Všem krásné a veselé velikonoce :)

Název květiny

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

U rostliny na fotografii mě trochu matou dva vršky, ale přesto si myslím, že váš dědeček míval na zahradě balzamínky. První kontrolu vám umožní odkaz dole, dál si zkuste ověřovat na Googlu pod názvy netýkavka,sultánkna, balzamina, impatiens. Je hodně druhů a hodně názvů.

atlasbotani.eu/...

renuli
hodnocení

Děkuji,za pomoc,je to podle dalších obrázků,které jsem vyhledala..Netýkavka.Vím,že to bylo vysazováno ze semínek,které byly v takovém kroužku.Tak a teď ještě zjistit...kde seženu ty semínka.Chtěla bych je vysadit do korýtek za okna.Tatínek už tu není..jinak by mi poradil.:(Ještě jednou moooc děkuji.:);)

Teď už semínka neshánějte. Za měsíc budou všechna zahradnictví, květinářství i pulty prodejců na trzích plné sazenic. A určitě mezi nimi budou i netýkavky. I když druh, o který máte zájem, bude spíše v menšině, tak ho bez větších problémů seženete.

renuli
hodnocení

Děkuji,to mě vůbec nenapadlo,že už vlastně můžu koupit hotové rostlinky na trhu.Ještě,že existujou človíčci,kteří rádi druhým poradí.;)

hodnocení

0x
a nebo to muze byt Weigelia
prostor-ad.cz/...
renuli
hodnocení

Děkuji,ale Waigelie to není,tu jsme měli na zahradě také.:)

an*
hodnocení

0x

Mě se zdá, že větvička na obrázku je umělá. Nejvíc mi připomíná Sakuru, to může být strom i keř. Keře mohly lemovat zahrádku, mohou být i jako živý plot.

Název květiny #2
renuli
hodnocení

Nééé,ta kytka je v květináči a je živá.Jen jsem foto trochu ořízla.Stonky byly křupavé,křehké,nebyla to větvička.Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]